Blue Bird Factory

FRISSEN PÖRKÖLT KÁVÉSZEMEK EGYENESEN BUDAPEST SZÍVÉBŐL

A Blue Bird Factory

Frissen pörkölt kávészemek ‒ egyenesen Budapest szívéből

A Blue Bird Factory-t 2019-ben indítottuk be. Saját pörkölőnk lehetővé tette, hogy növelni tudjuk a pörkölni kívánt kávé mennyiségét, így el tudtuk indítani az exkluzív kávékeverékeink kiszállítását is ügyfeleink számára. Ily módon szeretnénk növelni vásárlóink számát és tökéletesíteni szolgáltatásainkat.

A szemes kávét a megfelelő tanúsítványokkal rendelkező, magas minőséget szavatoló gyártóktól szerezzük be, és mi magunk pörköljük saját üzemünkben. Számunkra nagyon fontos, hogy kielégítsük a legkifinomultabb ízléssel rendelkező vásárlóink igényeit is, és hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak, ezért 100%-ig biztosak vagyunk termékeink minőségében. Gondos figyelemmel és szeretettel állunk a kávé pörkölésének és elkészítésének teljes folyamatához, hogy mindegyik csésze kávénk elfogyasztása élvezetet nyújtson.

Üzemünkben tréningeket is tartunk a kávéiparban érdekeltek számára: üzleteknek, baristáknak, illetve kávékedvelőknek egyaránt, akik szeretnék elsajátítani a pörkölés csínját, és szeretnének többet megtudni erről a nagyszerű termékről.

Kapcsolat

+36 30 461 8326

Hungary, 1097 Budapest, Illatos street 7

shalom.bbmarkrting@gmail.com